Logga in

Inte medlem än?

Som bloggmedlem kommer du att få tillgång till mina medlemssidor här på Rödjans lilla blogg. Med ditt personliga inlogg öppnas de låsta sidorna 'Rödjans lilla månadstips' med stora inspirerande blogginlägg med månadsaktuella tips för hela året och 'Lilla tema hörnan' där du får en unik möjlighet att följa med i min privat odling på olika sätt i både grönsakslandet och blomsterträdgården under hela 2024. Och du, odlingssäsongen 2024 har redan börjat!

Är det nu under 2024 du tar tag i dina drömmar? Drömmer du om att skapa en egen köksträdgård och odla grönsaker till familjen? Vill du utnyttja dina resurser i trädgården och bli mer självförsörjande på både jord och näring? Behöver du en hjälpande hand för att ta dig vidare i din odling?

Då har du verkligen kommit rätt! 

Bli bloggmedlem NU!

  • Bli månadsmedlem och betala 110 kr/månad inkl. moms.
    Du får ett nytt påminnelse-mail runt den 25:e varje månad och medlemskapet skall vara betalt senast den sista varje månad. Du kan avbryta ditt medlemskap när du vill, helt utan bindningstid. Det gör du genom att inte betala din månadsavgift. Då plockas du automatiskt bort från bloggens medlemstjänst.

  • Bli årsmedlem och betala 1 150 kr/år inkl. moms. 
    Betala en årsavgift på en gång och få ett bättre bra pris. Då behöver du inte oroa dig för att missa en månadsbetalning. Efter 1 år kommer automatiskt en frågan om att förnya medlemskapet. OBS! Pengarna betalas inte tillbaka om du väljer att säga upp ditt medlemskap.
  • Önskar du betala med faktura?
    Skicka då ett mail till kontakt@rodjanslillagrona.se med dina uppgifter så ordnar jag det. OBS! Faktura skickas endast ut vid medlemskap som tecknas för ett helt år.
Gör du så här:
1. Betala ditt medlemskap genom att swisha till 123 120 14 66. Som meddelande skriver du "bloggmedlem". Du väljer själv hur du vill betala ditt medlemskap: månadsvis varje månad eller en gång/år. Väljer du att betala månadsvis får du ett påminnelsemail runt den 25 varje månad.

2. Klicka på "skapa ett konto" här nedan. Mailen du skriver in kommer Rödjans lilla Gröna skicka epostmeddelande den.

3. Så snart du betalt ditt medlemskap godkänns du som medlem på bloggen. Du får då ett bekräftelsemail till din mail du skrivit in när du skapade ditt konto. I ytterligare ett mail får du all information om medlemstjänstens Facebook-grupp och hur du går med i den. Kika i skräpposten om du inte får något inom 24 timmar.

Varmt välkommen som medlem här hos Rödjans lilla Gröna.