Lilla boden

Välkommen ut på landet till en fantastisk miljö där de öppna fälten möter den pulserande skogen. Här i Lilla Boden utmed landsväg 202 mellan Töreboda och Halna finner du både blommor och grönsaksplantor efter säsong. Även ett begränsat utbud med överskott av våra grönsaker.

Plantorna är hållbart odlade i ekologisk jord och 100% återanvända krukor. Näringen kommer från naturliga källor. Grönsakerna kommer från ett hållbart odlat grönsaksland.

Självbetjäning med swish 
Plantor säljs: mars-juni och augusti-oktober 
Grönsaker säljs beroende på skörd: juli-september

Följ gärna Rödjans lilla Gröna på sociala medier

Hållbart odlade blommor

I Lilla Boden finns det under sommaren begränsat utbud av fina blombuketter. Blommorna är hållbart odlade i vår blomsterträdgård. Jag använder bara bekämpningsmedel som är godkänt för ekologisk odling och näringen kommer från naturliga källor. 

Beroende på utbudet av blommor i blomsterträdgården finns det både stora och små buketter mellan juli-september.
 
Jag lägger ut på Instagram och Facebook när buketter finns att köpa i Lilla Boden. Det går också att beställa blombuketter via Rödjans lilla Grönas sociala medier. 
 

PRIS

Stora bordsbuketter: 99 kr
Mindre handbuketter: 59 k
r

Esthers egna buketter

Här i Rödjan är våra barn med i nästan allt vi gör. Genom att låta barnen vara med får de förståelse för det vi gör. När vi arbetar ihop får vi härliga stunder tillsammans och många gemensamma minnen att bära med oss. 

Vår äldsta dotter Esther vill gärna hjälpa till att plocka blommor i blomsterträdgården och binda ihop egna buketter. Dessa finns också att köpa i Lilla Boden.

PRIS

Stora buketter: 35 kr 
Små buketter: 25 kr