Välkommen till Lilla självhushållet – din lilla digitala receptbok för ett enklare liv med hembakat och när skörden är överflödig, hittar du här hur du tar tillvara på den på ett hållbart sätt. Upptäck superenkla & smarriga recept till 11-fikat, hembakt bröd, husmorsfavoriter och smarta sätt att ta vara på skörden.

Klicka dig vidare till din kategori i Lilla självhushållet via menyn. Vad ska du baka för gott idag? Eller är det dags att göra egen tomatsås av gårdagens tomatskörd?

Ett tips är att lägga internetsidan med Lilla självhushållet som en egen ikon på din hemskärm på mobilen eller surfplattan. Då finns din lilla digitala receptbok alltid tillgänglig. 


Vill du få mer enkla och konkreta trädgårdstips att göra i din odling oavsett årstid? Behöver du en liten kom-ihåg-vän i ditt odlande som hjälper dig strukturera upp trädgårdsarbetet i odlingen under de olika säsongerna?
Då är veckans lilla mail något för dig!

Du vet väl att det även finns gratis material att lada ner för att förenkla ditt odlande. Du hittar gratis material att ladda ner via "gratis-material" uppe i menyn.