Behöver du tips och råd kring ditt odlande? Då hjälper jag dig gärna!

Är du nyfiken på att odla utan att gräva? Vill du kanske anlägga en ny köksträdgård utan att behöva betala massa pengar? Hur fungerar täckodling? Behöver du smarta tips på vägen när du vill odla med barn eller barnbarn? Hur gör du när du ska kallså?   

Jag hjälper dig gärna med ditt odlande. Som personlig rådgivare eller bara ett bollplank till dina egna tankar och funderingar. Jag finns här för dig


Jag har odlat sedan 2015. Våren 2021 ändrade jag mitt traditionella sätt att odla till en mer hållbar odling både för miljön och livet nere i jorden. Tillsammans med våra tre barn anlade vi ett nytt stort grönsaksland och en stor blomsterträdgård under hösten 2021. Helt utan att gräva och utan att köpa en enda påse jord. Vi tog istället tillvara på det organiska materialet som fanns här hemma.

Idag kryllar min mullrika jord av mikroliv och daggmaskar, dessa är mina arbetsvänner i odlingen. Eftersom jorden är både lucker och näringsrik med hjälp av mina arbetsvänner behöver jag inte gödsla mina land på samma sätt som man traditionellt sätt behöver göra varje vår och jag kan odla många grönsaker på liten yta. Jag odlar både för självhushållning året runt och driver upp hållbart odlade plantor till försäljning utifrån säsong.


Vill du prata odling med mig? Boka in ett 1-1 coaching möte med mig genom att fylla i formuläret nedan så återkommer jag till dig. Mötet hålls via zoom och är 1 timme/per tillfälle. Vi kommer tillsammans överens om en tid som passar. 

Pris: 700kr inkl. moms
Du betalar enkelt via swish. 


Boka ett möte med mig här nedan!