Behöver du tips och råd kring ditt odlande? Då hjälper jag dig gärna! Jag hjälper dig i stort och smått. Jag finns här som ett glatt bollplank för dina odlartankar och ger dig konkreta tips för hur du ska ta dig vidare i ditt odlare. Tillsammans skapar vi struktur och banar väg för hur du ska nå dina odlingsdrömmar. 

Julia på Rödjans lilla Gröna erbjuder 1-1 coaching till dig som vill växa och blomstra som odlare. Detta ingår i coachingen:

  • Personlig vägledning: Precis som när du planterar frön i jorden, ger Julia dig individuell vägledning. Vi fokuserar på dina specifika utmaningar och utgår alltid ifrån ditt mål.

  • Förtroende och trygghet: Precis som när du vårdar dina grödor och stöttar en växt med stödpinnar, stöttar Julia dig under din resa och finns som en trygg odlarvän vid din sida.

  • Prioriteringar: Precis som när du väljer vilka grönsaker du ska odla, hjälper Julia dig att prioritera och fokusera på det som är viktigast.Tillsammans sätter vi upp en plan för att hur du ska nå ditt mål och din odlardröm.

  • Hållbara resultat: Precis som när du skördar dina grödor, är vårt mål att hjälpa dig att nå hållbara resultat i ditt odlande. Att odla hållbart innebär både att hitta ett sätt att odla som du mår bra av och som ger dig meningsfullhet. Samtidigt som att odla hållbart är ett sätt att odla i samspel med naturen för en bättre morgondag.

Julia på Rödjans lilla Gröna använder välbeprövade modeller och egen erfarenheter från sin egen odling i mötet med dig i 1-1 coachingen. Julia har odlat sedan 2015 och odlat mot målet att odla alla grönsaker sedan 2021. Tillsammans med tre små barn odlar Julia på ett hållbart sätt både för miljön och för livet nere i jorden. 

Varje coaching-session är anpassad efter dina behov och utgår alltid från din unika situation. Du träffar Julia antingen fysiskt eller via video- eller telefonmöten via Zoom. Varje träff är 40 minuter långt och du kan bolla tankar och funderingar med Julia en hel vecka efter det inbokade mötet. 

Priset för 1-1 coaching är 700 kr inkl. moms. 
Du betalar enkelt med swish och tillsammans kommer vi överens om en tid som passar. Önskar du mer kontakt efter mötet och mer stöttning i ditt odlande?
 Då kan vi absolut titta på ditt behov och dina möjligheter. Därefter lämnar Rödjans lilla Gröna en offert på det utökade coaching-samarbetet.


Boka ett möte med mig här nedan!