Rödjans lilla Gröna erbjuder tre olika typer av digital kurser; odlingsguider och onlinekurser. Digitala kurserna är uppdelade för att kunna möta ditt behov på olika sätt.

Odlingsguider

Detta är din handbok i din odling. Den guidar dig genom olika moment i odlingen. Inne i Lilla webbutiken finns olika odlingsguider som stöttar dig i ditt odlande. 

Ha alltid din digitala odlingsguide med dig i mobilen & i surfplattan. Eller skriv ut odlingsguiden och plasta in den eller lägg i en plastficka för att bära med den i ditt odlande. Efter bekräftat köp är odlingsguiden din för alltid! Din trogna vän i odlandet.

Onlinekurser


Här kommer du under våren att hitta Rödjans lilla Grönas digitala kurser inom odling. Alla kurser hålls online via Teams. När du köper kursen i Lilla webbutiken får du ett välkomstmeddelande med länk till kursen till din mail. Väl inne i vårt Teams kommer det finnas en huvudsida där vi håller kontakten och du kan chatta både med mig och med andra kursmedlemmar. Inne i vårt teams finns kursens olika moduler upplagda i olika "kanaler" så du enkelt hittar i ditt kursmaterial.