Här delar jag med mig av olika mallar som kan vara bra att ha när man odlar och påtar i trädgården. Mallarna är helt gratis. Du behöver bara skriva in din epost så kommer mallen till dig. Tänk på att kika i skräpposten om du inte får något mail inom några sekunder till din inkorg.

Kontakta mig gärna via rodjanslillagrona@hotmail.com om du har frågor eller om du har önskningar på andra typer av mallar inom området odling och trädgård. 


Din gratis-guide till höstsådd

Vill du underlätta för dig under våren? Vill du redan nu bocka av flera av vårens sådder? Då är detta gratis-guiden för dig! Här får du tips på vilka grönsaker och blommor du kan så nu på hösten. Dessutom får du steg för steg hur du gör vid höstsådd. 

Få tillgång till en canva-post och din gratis-guide för höstsådd. 
Kolla skräpposten om inget mail kommer till inkorgen.

Årshjul för hela året!

Enligt mig börjar odlingsåret med höst. Det är då vi lägger grunden för det nya odlingsåret. På vintern arbetar vi vidare utifrån den planen. På våren ser vi resultatet av vårt tidiga arbete och på sommaren njuter vi av det. Och så rullar hjulet på år efter år efter år..

Få tillgång till en canva-post och ditt alldeles egna årshjul för hela året. Kolla skräpposten om inget mail kommer till inkorgen.

Såkalender för hela året!

Behöver du en såkalender för att enkelt hålla reda på din sådd? Denna såkalender är en mall där du själv enkelt skriver i månad för månad vad du sått eller om du vill skriva upp planerade sådder och sedan enkelt bocka av när du satt fröna. 

Få tillgång till en canva-post och din alldeles egna sålista för hela året. Kolla skräpposten om inget mail kommer till inkorgen.


Checklista för trädgården! 

En enkelt checklista för dina trädgårdsbestyr. Skriv upp månad för månad som behöver göras ute i trädgården. Allt ifrån små enkla trädgårdsfix tills när det bör vara dags att skörda morötterna. Spara gärna din checklista till nästkommande år så har du en grund för vad du behöver göra i trädgården. 

Få tillgång till en canva-post och din alldeles egna checklista för hela året. Kolla skräpposten om inget mail kommer till inkorgen.