Produkter i Lilla webbutiken

Odlingsguider

Detta är din handbok i din odling. Den guidar dig genom olika moment i odlingen. Ha alltid din digitala odlingsguide med dig i mobilen & i surfplattan. Eller skriv ut odlingsguiden och plasta in den eller lägg i en plastficka för att bära med den i ditt odlande. Efter bekräftat köp är odlingsguiden din för alltid! Din trogna vän i odlandet.


Onlinekurser

Rödjans lilla Gröna kommer under hösten 2024 hålla i olika föreläsningar och kurser. Håll utkik här och prenumerera på veckans lilla mail för att inte missa detta. Du signar enkelt upp dig på veckans lilla mail uppe i menyn under nyhetsbrev. 


Rödjans lilla Grönas medlemstjänst

Gör varje dag grönare med Lilla gröna medlemstjänsten

Dyk in i en värld av hållbar odling och upptäck hur enkelt det kan vara att odla året runt. Som medlem i Lilla gröna medlemstjänsten får du inte bara tillgång till matnyttiga odlingstips och säsongsanpassade råd, utan också personlig stöttning som tar din odling till nya höjder. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren odlare, denna medlemstjänst är din biljett till en grönare livsstil. Anslut dig till vårt medlemstjänstens community och låt oss tillsammans skapa en klimatsmart framtid!