Lilla grönas årsmedlem

Välkommen till 'Lilla gröna medlemstjänsten' – din digitala partner i hållbar odling!

Drömmer du om att odla dina egna grönsaker och blommor året runt? Vill du göra det på ett sätt som är både hållbart och klimatsmart? Då är 'Lilla gröna medlemstjänsten' perfekt för dig!

Som medlem får du tillgång till en skattkista av säsongsbaserade odlingstips och inspirerande blogginlägg som hjälper dig att maximera din odling oavsett årstid. Du kommer få ta del av praktiska råd och steg-för-steg guider för att du ska kunna odla effektivt och med naturen i åtanke.

Men det slutar inte där. Som medlem i 'Lilla gröna medlemstjänsten' får du personlig stöttning anpassad just för din odling. Genom digitala personliga möten och medlems-livesändningar, guidar Rödjans lilla Gröna dig genom varje steg i din odling – från frö till skörd.

Anslut dig till en gemenskap av likasinnade odlare och ta ditt intresse för odling till nästa nivå. Låt 'Lilla gröna medlemstjänsten' bli din vägvisare till en grönare och mer hållbar framtid.

Bli medlem idag och låt oss odla tillsammans!

Maximera din gröna resa som "Lilla grönas årsmedlem" för bara 999 kr – ett helt år av odling, inspiration och personlig stöttning!

Investera i ditt odlingsintresse och spara pengar! Med ett årsmedlemskap får du obegränsad tillgång till alla medlemstjänstens blogginlägg, Rödjans lilla Grönas expertis och gemenskapens stöd. Det är en enkel betalning för ett år av kontinuerlig växtkraft och gröna framsteg. Förverkliga dina odlingsdrömmar och bli årsmedlem.

999,00 kr

Information om Lilla gröna medlemstjänsten

Upptäck fördelarna med 'Lilla gröna medlemskapet' – din nyckel till en grönare värld!

Varje medlem är en del av Lilla grönas community – njut av samma rika, gröna fördelar, oavsett om du väljer månadsvis eller årsvis medlemskap!

 • Exklusiva odlingstips anpassade efter säsong.
 • Inspirerande blogginlägg som väcker din odlingslust.
 • Personlig stöttning för din unika odlingssituation.
 • Digitala möten via zoom och livesändningar via Instagram som ger dig direktkontakt med Julia Persson som driver Rödjans lilla Gröna.
 • Flexibelt medlemskap utan bindningstid, med möjlighet att förnya månadsvis.

Med 'Lilla gröna medlemskapet' är du aldrig ensam i din odling. Julia Persson på Rödjans lilla Gröna är här för att hjälpa dig att odla hållbart och klimatsmart – varje dag, året runt!


Massa odlingstips & härlig inspiration 

 • Säsongsanpassade blogginlägg: Varje odlingssässong får du flera detaljerade blogginlägg som är perfekt anpassade efter säsongens växter och väder. Välj själv om du vill ta del av vårens, sommarens, höstens eller vinterns odlingstips. Låt dig inspireras till att odla året runt!
 • Inspirerande blogginlägg: Alla blogginlägg är fyllda med inspirerande bilder, smarta tips och steg-för-steg guider som gör din odling både roligare och mer givande. 

Personlig stöttning och interaktion

 • Direktkontakt med Julia Persson på Rödjans lilla Gröna: Via digitala möten och livesändningar får du mina bästa odlingstips utifrån säsong och du kan ställa frågor direkt till mig.
 • Anpassad rådgivning: För dig som medlem erbjuds skräddarsydd stöttning baserat på just din trädgård & odling. När jag hjälper dig utgår vi helt ifrån ditt odlingsbehov och hittar lösningar som är anpassade utifrån dina färdigheter och möjligheter. 

Fortsätt scrolla vidare och kika in i Lilla gröna medlemstjänstens medlemssidor här på bloggen

Välkommen in i medlemstjänstens bloggsamling

 1. Året runt tips: Som medlem har du alltid tillgång till medlemstjänstens säsongsanpassade blogginlägg för att ge hjälpa dig odla framgångsrikt oavsett säsong.

 2. Exklusivt innehåll: Som medlem får du exklusiva odlingstips, inspirerande blogginlägg och tillgång till givande digitala möten och livesändningar som inte är tillgängliga för icke-medlemmar.

 3. Gemenskap & nätverkande: Som medlem blir du en del av en härlig gemenskap av odlingsentusiaster. Du får möjlighet att nätverka, dela erfarenheter och lära av andra medlemmar.

 4. Anpassad lärandeupplevelse: Som medlem erbjuds du personlig stöttning och anpassade lösningar som tar hänsyn till din specifika odlingssituation och dina mål, vilket ger en unik möjlighet till både personlig feedback och odlingsråd.

 5. Hållbar livsstil: Som medlem stödjer du en hållbar livsstil och bidrar till en mer miljövänlig framtid. 'Lilla gröna' hjälper dig att odla på ett hållbart sätt både för miljön och livet nere i jorden.

 6. Maximera din odlingsekonomi: inspireras av blogginläggen hur du kan förvandla vardagliga föremål till odlingsguld och skapa dina egen odlingsmöjligheter – allt medan du minskar avfall och sparar pengar.

 7. Investera i 'Lilla gröna medlemskapet' och spara pengar! För endast 999 kr/år kan du lära dig att återanvända och återvinna med smarta tips, vilket minskar behovet av dyra odlingsprodukter. Det är inte bara bra för miljön – det är bra för din plånbok också!


Dina odlingdrömmar väntar inte – grip dem idag med 'Lilla gröna medlemstjänsten'. Skrolla upp och bli en del av vår växande gemenskap nu genom att köpa ditt medlemskap. Tillsammans förvandlar vi dina drömmar till grönskande verklighet, med stöd och vägledning varje steg på din odlingsresa!