Logga in

Inte medlem än?

Drömmer du om att odla dina egna grönsaker och blommor året runt? Vill du göra det på ett sätt som är både hållbart och klimatsmart? Då är 'Lilla gröna medlemstjänsten' perfekt för dig!

Som medlem får du tillgång till en skattkista av säsongsbaserade odlingstips och inspirerande blogginlägg som hjälper dig att maximera din odling oavsett årstid. Du kommer få ta del av praktiska råd och steg-för-steg guider för att du ska kunna odla effektivt och med naturen i åtanke.

Men det slutar inte där! Som medlem i 'Lilla gröna medlemstjänsten' får du personlig stöttning anpassad just för din odling. Genom digitala personliga möten och medlems-livesändningar, guidar Rödjans lilla Gröna dig genom varje steg i din odling – från frö till skörd.

Anslut dig till en gemenskap av likasinnade odlare och ta ditt intresse för odling till nästa nivå. Låt 'Lilla gröna medlemstjänsten' bli din vägvisare till en grönare och mer hållbar framtid. 

För att bli medlem i medlemstjänsten köper du ditt medlemskap via Lilla webbutiken. Du väljer själv om du vill betala månadsvis eller en gång varje år. Klicka på länken är nedan för att bli en del av Lilla gröna medlemstjänsten.